BAKAN ÖZER, MALATYA'DA KONTEYNER KENTİ ZİYARET ETTİ  
BAKAN ÖZER, MALATYA'DA KONTEYNER KENTİ ZİYARET ETTİ

BAKAN ÖZER, MALATYA'DA KONTEYNER KENTİ ZİYARET ETTİ

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesindeki incelemeleri kapsamında Malatya'daki Beydağı Konteyner Kenti ziyaret etti. 

Bakan Özer, Malatya'daki incelemeleri kapsamında ilk olarak konteyner kentteki vatandaşları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, isteklerini dinledi. Özer, daha sonra kentteki konteyner sınıfları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve velilerle sohbet etti. 
 
Ziyarette, deprem yaralarını sarmak için her türlü gayreti göstermeye devam edeceklerini  dile getiren Özer, "Her geçen gün daha iyi olacağız." dedi.
 
Özer, Beydağı Konteyner Kenti ziyaretinin ardından prefabrik okul ortamlarının da oluşturulduğu Teknokent'teki konteynerlere geçerek buradaki vatandaşları da ziyaret etti. 
 
Teknokent'teki konteynerlere vatandaşların yerleşmeye başladığını belirten Özer, "Okul alanı için incelemelerimizi tamamladık. Çocuklarımız, kuracağımız prefabrik sınıflarda derslerine devam edecekler." ifadelerini kullandı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.