MEB HEYETİ, DÜZCE'DE DEPREM BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU  
MEB HEYETİ, DÜZCE'DE DEPREM BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

MEB HEYETİ, DÜZCE'DE DEPREM BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Düzce Gölyaka'da dün meydana gelen deprem sonrasında Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumların yerinde gözetimi ve acil ihtiyaçların giderilmesi amacıyla oluşturulan Bakanlık heyeti, bölgede incelemelerde bulundu.

MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu ve Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil başkanlığında oluşturulan Bakanlık heyeti, depremden etkilenen bölgede saha ziyareti gerçekleştirdi.
 
Heyet, ilk olarak Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin katılımıyla Valilikte bir değerlendirme toplantısı yaptı ve toplantının ardından Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğü MEB AKUB ekibinin nezaretinde Düzce merkez başta olmak üzere Gölyaka, Cumayeri ve Çilimli ilçelerindeki okulları yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 
Gölyaka Anadolu Lisesi, Gölyaka 15 Temmuz İHO, Gölyaka MTAL, Cumayeri Ortaokulu, Cumayeri Şehit Nusret Akar İlkokulu, Çilimli Şerefiye İlkokulu, Çilimli Yenivakıf İlkokulu, Düzce Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu, Düzce Arsal Anadolu Lisesi, Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Düzce Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulunu yerinde ziyaret eden heyet; ilçe millî eğitim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerle değerlendirmelerde bulundu.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.